mr. Leonie Muetstege

Leonie Muetstege studeerde Nederlands Recht in Amsterdam, binnen welke studie zij zich heeft toegelegd op het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht.

Leonie is in 2010 als vastgoedadvocaat begonnen bij een kantoor van grote omvang in Utrecht en heeft zich verder gespecialiseerd in de vastgoedpraktijk bij een Amsterdamse/Rotterdams internationaal opererend kantoor met steeds als specialisatie het omgevingsrecht. Leonie begeleidt ontwikkelaars en gemeenten bij planologische procedures ook adviseert en procedeert zij over alle facetten van het bestuursrecht. Zij heeft veel ervaring in monument-, subsidie- en milieu gerelateerde zaken. Ook procedeert en adviseert zij op het snijvlak privaat/publiek en bij/over het opstellen van contracten. De praktijk van Leonie betreft daarnaast de publiekrechtelijke begeleiding van (internationale) cliënten in vastgoed transacties.

Leonie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
–  Omgevingsrecht


Artikelen