mr. Babette Broekman

Babette Broekman (1978) studeerde rechten in Nijmegen en is in 2005 haar carrière als advocaat begonnen bij een groot, landelijk opererend advocatenkantoor op de sectie commercieel vastgoed. Daar heeft zij zich voornamelijk gespecialiseerd in het civiele bouw- en vastgoedrecht binnen een gecombineerde proces- en adviespraktijk.

Met de uitstap naar een adviseur en ontwikkelaar heeft Babette als legal counsel een nadere focus op maatschappelijk vastgoed (zorg, woningcorporaties en gemeenten) gecombineerd met een brede algemeen ondernemingsrechtelijk praktijk. Haar ervaring als legal counsel komt goed van pas in haar werk als advocaat. Hierdoor staat ze dicht bij de klant met een pragmatische en probleemoplossende insteek.

HER-/PROJECTONTWIKKELING EN BOUWGESCHILLEN

Bij haar terugkeer in de advocatuur heeft Babette zich toegelegd op de contractvorming bij (complexe) (her-)ontwikkelingsprojecten en geschillenbeslechting in de bouw. Babette heeft de specialisatie Projectontwikkeling van de KNB in 2010 behaald. Babette werkt voornamelijk voor gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties, aannemers en ontwikkelaars.

Babette heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
–  Verbintenissenrecht
–  Bouwrecht

Babette is lid van de Vereniging voor Bouwrechtadvocaten en Brabants Goed.


Artikelen