Disclaimer

De informatie die u op deze website vindt is uitsluitend bedoeld als algemene informatie, niet als juridisch advies. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Weebers Vastgoed Advocaten N.V. is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van het gebruik maken van informatie op deze website zonder Weebers Vastgoed Advocaten N.V. daarover op voorhand te hebben geraadpleegd.

De website bevat informatie (gegevens, foto’s, grafische voorstellingen en andere materialen) die door het auteursrecht, merkenrecht of ander eigendomsrecht wordt beschermd. Op de informatie van de website is de Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International van toepassing. Uiteraard stellen wij het op prijs indien u ons vooraf op de hoogte stelt als u onze informatie gebruikt.

Op het moment dat u deze website bezoekt worden er cookies op uw computer geplaatst. Hierover leest u meer in de Cookieverklaring.

Wanneer u informatie verzendt aan Weebers Vastgoed Advocaten N.V. via e-mail of via formulieren op de website, is deze informatie niet beveiligd. Uiteraard behandelt Weebers Vastgoed Advocaten N.V. persoonsgegevens met zorg. U kunt hier meer over lezen in ons Privacybeleid.