mr. Tessa de Mos

Tessa de Mos (1982) studeerde rechten in Tilburg en is in 2006 haar carrière als juridisch medewerker begonnen bij een middelgroot Brabants advocatenkantoor. Vervolgens is zij begin 2008 als advocaat beëdigd en heeft zij zich meer toegelicht op civiele vastgoedrecht binnen een gecombineerde proces- en adviespraktijk. Tessa heeft de specialisatieopleiding Huurrecht in juni 2013 succesvol afgerond. Hierdoor is Tessa lid van de specialisatievereniging Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA).

Tessa zal zich bij Weebers Vastgoed Advocaten onder meer toelichten op het brede aspect van gebiedsontwikkeling alsook zal zij, indien nodig, procederen.

Tessa schrijft ze voor het Bossche Balie Bulletin (BBOB), het vakblad voor en door advocaten van het arrondissement ’s-Hertogenbosch.

Tessa heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Huurrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.