mr. Paulien Mars

Paulien Mars (1981) studeerde Nederlands Recht en Mileurecht aan de Tilburg University. In 2006 is zij beëdigd als advocaat. Zij heeft zich ontwikkeld als een allround vastgoed advocaat, met affiniteit voor het ondernemingsrecht en litigation. In 2013 rondde zij de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht met succes af.

Binnen het team van Weebers Vastgoed Advocaten N.V. legt zij zich toe op de commerciële vastgoedpraktijk. Haar ruime proceservaring gecombineerd met een heldere manier van communiceren, maakt dat zij vastgoedeigenaren en andere stakeholders snel en optimaal van dienst kan zijn.

Paulien heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Verbintenissenrecht
  • Huurrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Paulien is lid van de Vereniging voor Vastgoedjuristen. In haar vrije tijd doet zij vrijwilligerswerk en reist zij graag.


Artikelen